Microsoft Microsoft Windows Store apps

Microsoft 70-086 With New Added Answers Free Study Guide Ensure 100% Pass

Exam Name: Implementing and Supporting Systems Management Server 2.0

The Microsoft 70-086 Questions & Answers covers all the knowledge points of the real exam. We update our product frequently so our customer can always have the latest version of Microsoft 70-086.We provide our customers with the excellent 7×24 hours customer service. We have the most professional Microsoft 70-086 expert team to back up our grate quality products. If you still cannot make your decision on purchasing our product, please try our Microsoft 70-086 free pdf

Question: 1
U7 are preparing to distribute software to a group of client computers You want all new Microsoft Windows 98 computers to automatically receive the software advertisement when they are added to the SMS site What should you do?
A Assign all the client computers to the same distribution point B Assign all the client computers to the same client access point C Create a static membership rule for the client computers D Use a query to define a membership rule for the client computers

Answer: D
Question: 2
You create a package to distribute an application to all Microsoft Windows NT workstation 4 0 computers in your SMS site What else must you create the application can be distributed to these workstations?
A A query B A collection C An advertisement D A distribution point

Answer: C
Question: 3
Examsheets has a primary site in a Microsoft Windows NT domain Examsheets uses TCP/IP as its network protocol Examsheets purchases another company You want to create a child site on the other company’s network This network consists of NetWare 3 12 server, and it uses IPX/SPX as its network protocol What should you do?
A Install TCP/IP on the NetWare 3 12 servers Install the secondary site fro the SMS CD-ROM on one of the NetWare 3 12 servers B Install the NWLink protocol on the SMS primary site server Install the secondary site fro the SMS CD-ROM on one of the NetWare 3 12 servers
C Convert one of the NetWare 3 12 servers to a Windows NT server computer Install only the NWLink protocol on the Windows NT server computer Install the secondary site from the SMS CD-ROM on the Windows NT server computer
D Convert one of the NetWare 3 12 servers to a Windows NT server computer Install both TCP/IP and the NWLink protocol on the Windows NT server computer Install the secondary site from the SMS CD-ROM on the Windows NT server computer

Answer: D
Question: 4
Examsheet’s network consists of two subnets, as shown in the exhibit You use Custom Setup to install an SMS primary site on Server1 You then configure your site boundaries to include both subnets Which computer or computers will be automatically configured as SMS logon points?

A Only server 1 B Only server1 and server 2 C Server 1, server 2, and server 3 D No computers will be automatically configured as logon points

Answer: D
Question: 5
Examsheet’s network has five Microsoft Windows NT server computers The server computers are configured as shown in the following table

All the server computers are on the same LAN You run SMS setup and select the Custom option to install a primary site on Server2 Which server computer or computers will become client access points by default?
A Only server 1 B Only server 2 C Only server1 and server 2 D Server 1, server 2, and server 3 E Server 1, server 2, server 4, and server 5 F No server computers become client access points by default

Answer: B
Explanation:
The questions ask about Client Access Point by Default
Question: 6
You manage an SMS site for Examsheets from the corporate office in New York Your organization has merged with another company named Fabrikam, Inc , which has its headquarters in Tokyo The SMS site hierarchies for Examsheets and for Fabrikam, Inc , are shown in the exhibit You want to integrate the Fabrikam, Inc , site hierarchy into Examsheet’s site hierarchy You want the Tokyo, Taipei and Seoul sites to be direct child sites of the New York site Which three actions should you perform? (Choose Three)

A Configure the Tokyo site and the Seoul site with a site address for the New York site
B Configure the New York site with a site address for the Tokyo, Taipei, and Seoul sites
C Detach the Seoul site and the Taipei site from the Tokyo site Attach the Tokyo, Taipei, and Seoul sites to the New York site
D Attach the Tokyo site to the New York site Detach the Seoul site and the Taipei sites from the New York site Attach the Taipei site and the Seoul site to the New York site E Detach the Seoul site from the Tokyo site Remove SMS from the Taipei site Attach the Tokyo site and the Seoul site to the New York site Install the Taipei site from the New York site
F Detach the Seoul site from the Tokyo site Remove SMS from the Taipei site and the Seoul site Attach the Tokyo site to the New York site Install the Seoul site and the Taipei site from the New York site

Answer: A, B, E
Question: 7
Your network consists of a single domain that includes one PDC and five BDCs You install an SMS site server on one of the BDCs You want to configure the site for software distribution Which two site system roles will the computers at your site perform by default? (Choose two)
A Each BDC will become a distribution point B Each BDC will become a clear access point C Each PDC will become a distribution point D Each PDC will become a clear access point E The site server will become a distribution point F The site server will become a client access point

Answer: E, F
Question: 8
Examsheet’s network has five Microsoft Windows NT server computers The server computers are configured as shown in the following table
Name Role Domain
Server1 PDC CORP
Server2 BDC CORP
Server3 Member server CORP
Server4 PDC RESEARCH
Server5 BDC RESEARCH

All the server computers are on the same LAN You run SMS setup and select the Custom option to install a primary site on Server2
Which server computer or computers will become logon points by default?
A Only server 1 B Only server 2 C Only server1 and server 2 D Server 1, server 2, and server 3 E Server 1, server 2, server 4, and server 5 F No server computers become logon points by default

Answer: F
Explanation:
From the MS SMS Press Book (Chapter 10, lesson 2): “Windows NT Logon Points- If windows Networking Logon Discovery is enabled, then all domain controllers in the domains added to this discovery method are installed as logon points It is possible to prevent some domain controllers from being installed; all are installed
Question: 9
You plan to run the SMS administrator console simultaneously on four Microsoft Windows NT workstation computers on your network How many available Microsoft SQL sever connections are recommended to support these four SMS administrator consoles?
A 5 B 8 C 16 D 20

Answer: D
Question: 10
You have installed a primary site server at Examsheet’s headquarters I London You want to create a secondary site at a branch office in Paris The two locations are connected by a high-speed WAN Which two methods can you use to install the secondary site? (Choose two)
A On the primary site server in London, run SMS Setup from the SMS setup from the SMS CD-Rom to create the Paris site B On the computer in Paris that will become the secondary site server, run the SMS setup from
the SMS Cd-ROM C From the SMS Administrator console in the London site, create a new site for Paris D From the SMS Administrator console in the London site, create a package and an
advertisement to install the secondary site server in Paris E From the SMS Administrator console in the London site, select the computer in Paris that will become the secondary site server and define it as a distribution point

Answer: B, C
Question: 11
Your site hierarchy is configured as shown in the exhibit You want to be able to create software packages in the New York site and distribute the packages to all other sites Which site addresses must exits in the New York site?

A Only in Madrid and Paris B Only London and Boston C Only London, Boston, and Paris D London, Boston, Madrid, and Paris

Answer: B
Question: 12
You want to install a new SMS primary site server on a computer named Server 1 by using Express setup However, when you run SMS setup on Server1, SMS Setup does not offer you the Express option What is the most likely cause of the problem?
A Microsoft SQL server is not installed on server 1 B Microsoft SQL server is already installed on server 1 C Server 1 has an Alpha processor D No database device exists on server1 E No SMS service account exists in the server 1 domain

Answer: B