Microsoft 70-461 Exams, 100% Pass Guarantee Microsoft 70-461 Exam Guide Latest Version PDF&VCE

Welcome to download the newest Pass4itsure 70-467 dumps:

Flydumps.com is the absolute way to pass your Microsoft 070-685 exam within no time. An authentic and comprehensive Microsoft 070-685 exam solution is available at Flydumps.com. With our exclusive online Microsoft 070-685 dump you will pass Microsoft 070-685 exam easily. Flydumps.com guarantees 100% success rate.

Question: 21

All client computers on your company network run Windows 7 and are members of an Active Directory Domain Services domain. A network administrator changes the IP address of a file server. Employees are unable to connect to the file server. You need to ensure that the employees are able to connect to the file server immediately. What should you do?
A. Instruct the employees to run the ipconfig /renew command.
B. Update the Hosts file on the file server with the new IP address.
C. Run a remote Windows PowerShell script to flush the DNS resolver cache on each computer.
D. Run a remote Windows PowerShell script to run the netstat command on each computer.

Answer: C

Explanation:
This example wil flush the DNS resolver cache on the remote computer named “SVR1”
Run-RemoteCMD SVR1
Enter command to run: ipconfig /flushdns

B. could work but this requires an immediate solution.
Question: 22

All client computers on your company network run Windows 7 and are members of an Active Directory Domain Services domain named contoso.com. Employees access the company intranet site at . The Test team must be able to access a new version of  before the site is in production. You need to ensure that the Test team can access the new version of the site without affecting other employees’ access to the current site. What should you do?
A. Create a DNS record for app.contoso.com that specifies the IP address of the test server.
B. Create a Windows Firewall rule that blocks access to the IP address of the test server on the employees’ computers.
C. Create a Windows Firewall rule that allows access to the IP address of the test server on the Test team’s computers.
D. Add an entry to the Hosts file that specifies app.contoso.com and the IP address of the test server on the Test team’s computers.

Answer: D
Question: 23
All client computers on your company network run Windows 7 and are members of an Active Directory Domain Services domain. You deploy network printers. You need to ensure that employees are able to find these printers. What should you do first?
A. Ensure that your print servers include Windows 7 print drivers.
B. In the Location Aware Printing applet, choose the Change my default printer when I change networks setting.
C. Create a group policy to enable the Automatically publish new printers in Active Directory policy.
D. Create a group policy to enable the Prune printers that are not automatically republished policy. In the Prune non-republishing printers drop-down list, select the Whenever printer is not found option.

Answer: C
Explanation:

Question: 24
All client computers on your company network run Windows 7. An employee installs several new applications on a computer. After the applications are installed, the computer takes longer to start. You need to reduce the startup process time. What should you do?
A. Run the msconfig tool.
B. Run the bcdedit command.
C. Use the Services console to stop the applications.
D. Use the Task Manager tool to stop the applications.

Answer: A
Question: 25
Your company network has 500 client computers that run Windows 7. Your team consists of 20 desktop support technicians. Two technicians troubleshoot a hardware-related performance issue on a computer. The technicians obtain different results by using their own User Defined Data Collector Sets. You need to create a standardized Data Collector Set on a network share that is accessible to your team. What should you create?
A. Event Trace Data Collector Set
B. Performance Counter Data Collector Set
C. Performance Counter Alert Data Collector Set
D. System Configuration Information Data Collector Set

Answer: B
Question: 26
All client computers on your company network run Windows 7. Each computer has four 1-GB RAM modules and a single physical disk. When the employees run a three-dimensional (3-D) design application that extensively uses the RAM, they experience slow performance on their computers. You discover that the swap files on the computers are extensively used. You need to improve the performance of the computers. What should you do?
A. Disable the hardware acceleration setting on the computers.
B. Replace the four 1-GB RAM modules on the computers with two 2-GB RAM modules.
C. Move the page file to the same directory that contains the executable file for the 3-D design application.
D. Configure the virtual memory on the computers so that the initial size of the virtual memory is equal to the maximum size of the virtual memory.

All client computers on your company network run Windows 7. Each computer has the following components:
.
Single quad-core processor

.
8 GB of RAM

.
250-GB hard disk drive The hard disk drive is partitioned into drive C for the operating system and drive D for the user data. Employees run an application that generates large reports. These reports take too long to generate on the computers. You confirm that processor time and memory are acceptable. You need to identify why these reports are generating slowly. You create a User Defined Data Collector Set. What should you include in this set?

A.
Memory\Available Mbytes and Memory\% Committed Bytes In Use counters

B.
Process\% Privileged Time and Process\% User Time counters for each processor core

C.
Physical Disk\ Avg. Disk Queue Length and Physical Disk\% Disk Time counters for Disk0 of the computers

D.
Logical Disk\Free Megabytes and Logical Disk\% Free Space counters for the user data drives of the computers

Answer: C
Question: 28
All client computers on your company network run Windows 7. The Finance department staff run an application that collects data from 09:30 hours to 15:00 hours everyday. After data collection, the application generates reports that contain data aggregation for the day and the previous week.
During report generation, the Finance department staff experience slow performance on their computers. You discover that the usage of the processor on these computers is between 90 and 100 percent. You need to reduce the impact of report generation on the Finance computers. What should you do?
A. Set the priority of the application to Low.
B. Set the priority of the application to Real-time.
C. Configure the processor affinity mask to ensure that the application uses all the available processors.
D. Modify the memory settings of the computers to optimize the performance of the background applications.

Answer: A

Question: 29

Multiple users report that their Windows 7 computers take longer to start than when their computers were first installed. A help desk technician reports that the problem is related to installed applications. You need to recommend a solution that identifies the applications that run during the startup process. What should you recommend?
A. Event Forwarding
B. MSConfig.exe
C. Problem Steps Recorder
D. Reliability Monitor
Question: 30

Your company has a main office and a branch office. The network contains a single Active Directory domain. All computers are members of the domain. Five users in the branch office report that their Windows 7 computer is slow when it runs multiple applications. From your computer, you need to identify the application that uses the most processor on the computers. Which tool should you use?
A. Performance Monitor
B. Reliability Monitor
C. Resource Monitor
D. System Information

Answer: A

Question: 31
Your company has a main office and a branch office. The network contains a single Active Directory domain. All servers and client computers are members of the domain. A print server is located in the branch office. All other servers are located in the main office. All servers run Windows Server 2008 R2. All client computers run Windows 7. Users in the branch office report poor performance when they access an intranet Web site in the main office. You need to recommend changes to the network to improve the performance of intranet access by computers in the branch office. What should you recommend implementing?
A. A VPN
B. BranchCache
C. HTTP redirect
D. WebDav

Answer: B
Question: 32
Your company has a main office and a branch office. The branch office is configured as shown in the exhibit. (Click the Exhibit button.)

The branch office contains the following wireless devices:
.
A phone system that uses the 5.8 GHz wireless spectrum

.
A wireless access point that uses 802.11b

.
Printers that are compatible with 802.11b and 802.11g

.
100 portable computers that use 802.11b and 802.11g
Users report that they have an intermittent connection to the wireless access point. You need to
recommend a solution that ensures that users can connect to the wireless access point at all times.
What should you recommend?
A.
Move the wireless printers to the reception area.
B.
Move the wireless access point to another location.
C.
Replace the phone system with a DECT 6.0 phone system.
D.
Replace the wireless access point with an 802.11g wireless access point.
All client computers on your company network run Windows 7. After the installation of a third-party defragmentation tool, several employees are unable to start their portable computers in normal or safe modes. The Original Equipment Manufacturer (OEM) recovery partition is not installed on the computers. The Boot Configuration Database (BCD) has also been corrupted. You need to repair the BCD so that the computers can start. What should you do?
A. Create a new system repair disc and run the System Image Recovery tool on the employee computers.
B. Create a new system repair disc and run the Startup Repair recovery tool on the employee computers.
C. Start each computer from the installation DVD. Select the Last Known Good Configuration advanced boot option.
D. Start each computer from the installation DVD. In the System Recovery Options dialog box, select the System Restore recovery tool.

Answer: B
Question: 34
All client computers on your company network run Windows 7. You discover that memory usage on the computers is high. You need to find the cause of the issue. What should you do?
A. Run the Windows Memory Diagnostic tool on each computer.
B. Run the Resource Monitor tool and review the content in the Memory tab.
C. Open Action Center and run the Hardware and Devices troubleshooting program.
D. Open Performance Information and Tools and view the Windows Experience Index.

Answer: B
Explanation:

Question: 35
All computers on your company network run Windows 7. Several support requests have been made
by employees who have recently had hardware upgrades to their computers. Each request states
that the employee’s computer restarts automatically at random times.
You examine one of the computers and verify the following information:

.
Only approved applications and processes are run on the computer.
.
All updates to the operating system and applications have been applied to the computer.
.
No malicious software is found on the computer.
You need to find out why the computers are restarting automatically.
What should you do?
A.
Run the Windows Memory Diagnostic tool.
B.
Run the fixmbr command from the Recovery Console.
C.
Run the fixboot command from the Recovery Console.
D.
Run the Check for performance issues Control Panel tool.
Answer: A
Explanation:

Question: 36

Your company has a main office and a branch office. A user from the branch office reports that he receives stop errors on his desktop computer. A help desk technician reports that the errors are caused by a defective internal smart card reader. You plan to remove the smart card reader next week. You need to recommend a solution that prevents the stop errors from re-occurring when the computer is restarted. What should you recommend?
A. Modify the Data Execution Protection (DEP) settings.
B. From Device Manager, disable the smart card reader.
C. From Device Manager, uninstall the smart card reader.
D. From the Trusted Platform Management (TPM) console, turn off TPM.

Answer: B

Question: 37

Your company has a branch office. The office has two 48-port network switches named Switch1 and Switch2. The company purchases several new computers that have identical hardware. The new computers run Windows 7. The help desk reports that the new computers that connect to Switch1 are unable to connect to network resources and do not receive IP configurations from the DHCP server. Existing computers that connect to Switch1 can access network resources. The new computers that connect to Switch2 can also access network resources. You need to ensure that all computers can connect to network resources. What should you do?
A. Re-install the network card driver.
B. Disable IPv6 on the network interface.
C. Disable and then enable the network interface.
D. Disable the AutoNegotiation setting on the network interface.

The users on your network have portable computers that run Windows 7 Ultimate. Some users report that the batteries on their computers lose their charge faster than before. You need to identify which batteries to replace. What should you do?
A. From each computer, run Powercfg.exe.
B. From each computer, run Windows Resource Monitor.
C. From a network server, run Msconfig.exe.
D. From a network server, run System Information.

Answer: A
Question: 39
The help desk reports that several computers that run Windows 7 Enterprise have bad sectors on their hard drives. You need to minimize the loss of data on the computers caused by storing data on the bad sectors. What should you instruct the help desk to do?
A. Run chkdsk.exe /r.
B. Run defrag.exe c: /a.
C. Modify the System Protection settings.
D. Modify the Write Caching Policy for the disk.

Answer: A
Explanation:
chkdsk.exe
Check Disk -check and repair disk problems
Syntax: CHKDSK [drive:] [[path] filename] [/F] [/V] [/R] [/L [: size]]
Key
[drive:] The drive to check.
Filename File(s) to check for fragmentation (FAT only).
/F Automatically Fix file system errors on the disk.
/X Fix file system errors on the disk, (Win2003 and above) dismounts the volume first, closing all
open file handles.
/R Scan for and attempt Recovery of bad sectors.
/V Display the full path and name of every file on the disk.

/L: size NTFS only: change the log file size to the specified number of kilobytes.
If size is not specified, displays the current log size and the drive type (FAT or NTFS).
/C Skip directory corruption checks.
/I Skip corruption checks that compare directory entries to the file record segment (FRS) in the
volume’s master file table (MFT)

Question: 40

All client computers on your network have identical hardware. Your network adapter vendor releases a new driver. Several users install the new driver. The help desk technicians report that several users are unable to connect to network resources. The technicians instruct the users to restart their computers. When the users log on to their computers, they are still unable to connect to network resources. You need to recommend a solution to ensure that users can connect to network resources. What should you instruct the users to do?
A. Roll back the network adapter driver.
B. Restore the last known good configuration.
C. Enable the network boot option in the BIOS.
D. Modify the properties on the Network Location Awareness service.

You have an Active Directory domain. All client computers run Windows 7 and are joined to the domain. All administrators have laptop computers that have integrated smart card readers. All administrator accounts are configured to require the smart cards to log on to the domain. A smart card reader fails on your laptop. You order a replacement smart card reader. The new reader will be delivered next week. You need to ensure that you can log on to the domain by using your administrative user account. You request that a domain administrator modify the properties of your user account. What else should you request the domain administrator to do?
A. Reset your computer account.
B. Reset your user account password.
C. Disable and enable your user account.
D. Remove your computer from the domain, and then join your computer to the domain.

Answer: B

Question: 42

All client computers on your company network run Windows 7 and are members of an Active Directory Domain Services domain. Your company policy requires that all unnecessary services be disabled on the computers. The Sales department staff has been provided with new mobile broadband adapters that use the Global System for Mobile Communications (GSM) technology. You need to ensure that portable computers can connect to the broadband GSM network. Which service should be enabled on the portable computers?
A. WLAN AutoConfig
B. WWAN AutoConfig
C. Computer Browser
D. Portable Device Enumerator Service

Answer: B
Question: 43
All client computers on your company network run Windows 7 and are members of an Active Directory Domain Services domain. Employees using portable computers report that they get connected to a coffee shop wireless network from the company conference room. You need to ensure that the employees connect to the company wireless network by default from anywhere within the company premises. What should you do?
A. Configure the Network authentication (Shared mode) setting.
B. Apply a Wireless Network Policy to set the network type to WPA-PSK.
C. Apply a Wireless Network Policy to automatically connect to the company wireless network.
D. Apply a Wireless Network Policy to set the company wireless network as the preferred network.

Answer: D
Question: 44
All client computers on your company network run Windows 7 and are members of an Active Directory Domain Services domain. All portable computers connect only to the 802.1X-authenticated wireless network. Wireless settings are set through the domain’s Group Policy. You discover that new portable computers cannot be joined to the domain. You need to ensure that new portable computers can be joined to the domain. What should you do?
A. Connect the portable computers to the wireless network by using a Bootstrap Profile.
B. Connect the portable computers to the wireless network by using a Non-Broadcast Profile.
C. Connect the portable computers to the domain by using smart card authentication.
D. Connect the portable computers to the domain by using network security key authentication.

Answer: A
Question: 45

Your network contains a wired network and a wireless network. Users report that they experience intermittent problems accessing network resources when they connect to the internal wireless network. You discover that an unsecured rogue wireless access point uses the same Service Set Identifier (SSID) as the internal wireless network. You need to ensure that the users only connect to the internal wireless network. What should you do?
A. Configure a Windows Connect Now Group Policy.
B. Configure a Wireless Network (IEEE 802.11) Policy.
C. Delete the rogue network from the Network and Sharing Center on each computer.
D. Create a Connection Manager Administration Kit (CMAK) profile and deploy it to all users.

All client computers on your company network run Windows 7 and are members of an Active Directory Domain Services domain. All servers run Windows Server 2008 R2 and are located in the main office. A remote office connects to the main office by using a cellular network. Employees at the remote office frequently download a daily report from an IIS Web server at the main office, which causes them to incur excessive pay per bandwidth usage costs. You need to decrease the network bandwidth usage costs incurred by the remote office. What should you do?
A. Implement DirectAccess.
B. Implement VPN with compression.
C. Implement Distributed File System.
D. Configure Branch Cache.

Answer: D

Question: 47

Your company uses portable computers that run Windows 7. The Sales department staff use Wireless Wide Area Network (WWAN), WLAN, and wired network connections to work from a remote location. The Sales department staff reestablishes their secure connections and restart applications frequently. You need to ensure that the employees are able to work without unnecessary interruptions. What should you do?
A. Create a Group Policy to configure preferred wireless access points
B. Configure Group Policy preferences to create multiple VPN connections
C. Configure each portable computer to use the VPN Reconnect feature
D. Configure each portable computer to use the Extensible Authentication Protocol

Answer: C

Question: 48
Your company has a main office and two branch office locations. All client computers on your
company network run Windows 7 and are members of an Active Directory Domain Services domain.
All servers run Windows Server 2008 R2 and are located in the main office. Branch office employees
use a slow WAN link with high latency to access files on a network share located in the main office.
You need to meet the following requirements:
·Reduce WAN link utilization
·Improve user response time when accessing files
What should you do?

A. Configure BranchCache in Hosted Mode.
B. Configure BranchCache in Distributed Mode.
C. Configure the Default Cache Size setting by using Group Policy.
D. Configure the Configure Slow link speed setting by using Group Policy.

All client computers on your company network run Windows XP and are members of an Active Directory Domain Services domain. You plan to migrate all computers to Windows 7. You also plan to deploy a new VPN server to support remote network access for the computers. You need to ensure that all computers will be supported for remote access during the migration to Windows. What should you do?
A. Set the VPN server to Layer 2 Tunneling Protocol.
B. Set the VPN server to Secure Socket Tunneling Protocol.
C. Set the VPN server to Internet Key Exchange version 2.
D. Configure the Direct Access feature on the VPN server.

Answer: A
Question: 50
All client computers on your company network run Windows 7. All servers in your company run Windows Server 2008 R2. Employees use a VPN connection to connect to the company network from a remote location. Software updates are not being applied to the client computers because employees log off before the updates are applied. You need to ensure that software updates are always applied to the client computers. What should you do?
A. Configure the Direct Access feature.
B. Configure the VPN Reconnect feature.
C. Use Group Policy to publish a package that contains the software updates.
D. Use Group Policy to redeploy a package that contains the software updates.

All client computers on your company network run Windows 7. All servers in your company run Windows Server 2008 R2. Employees use a VPN connection to connect to the company network from a remote location. Employees remain connected to the VPN server to browse the Internet for personal use. You need to ensure that employees are unable to use the VPN connection for personal use. What should you do?
A. Configure the VPN connection to append a connection-specific DNS suffix.
B. Configure the VPN connection to use machine certificates for authentication.
C. Use Group Policy to disable the Use default gateway on remote network setting on each client computer.
D. Use Group Policy to configure the firewall on each computer to block outgoing connections when using the VPN connection.

Answer: C

Question: 52

All client computers on your company network run Windows 7. Employees use Windows Internet Explorer 8 to access Web sites. You discover that some computers are infected with malicious software. Employees are able to access Web sites that might have been compromised by malicious software. You need to configure the settings in Internet Explorer 8 to prevent malicious software from being installed on the computers. What should you do?
A. Configure Popup Blocker.
B. Configure SmartScreen Filter.
C. Add the sites to the Local intranet zone.
D. Add company-approved Web sites to the Compatibility View List.

Answer: B

Question: 53

All client computers on your company network run Windows 7. The computers are members of a Windows Server 2008 Active Directory Domain Services domain. Malicious software is spreading automatically from removable drives. You need to ensure that malicious software does not automatically run on the computers. What should you do?
A. Disable the Windows Installer by using Domain Group Policy.
B. Disable the Autoplay function by using Domain Group Policy.
C. Disable the ActiveX installation policy by using Domain Group Policy.
D. Prevent the installation of unsigned drivers by using Domain Group Policy.

Answer: B
No one else except Flydumps.com assures you 100 percent ratio with its value pack.This value pack offers complete Microsoft 070-685 forum to get top grades. This value pack is specially designed and includes things like Microsoft 070-685 real exam questions as well as Microsoft 070-685 notes to clear certain points that are complicated in the syllabus. Another key feature that makes Flydumps.com’s value pack important is that is has all Microsoft 070-685 simulation in it that are very important.These important features in the Flydumps.com value pack has increased its importance for passing Microsoft 070-685 test with top ranks.

Welcome to download the newest Pass4itsure 70-467 dumps: https://www.pass4itsure.com/70-467.html

Microsoft 70-461 Exams, 100% Pass Guarantee Microsoft 70-461 Exam Guide Latest Version PDF&VCE

Comments are closed.